(4 annosta-45 minuuttia)

pitsapohja:

2,5 dl lämmintä vettä

1 tl suolaa

1,5 tl kuivahiivaa

5-6 dl vehnäjauhoja

2,5 rkl oliiviöljyä

n.3 rkl ketsuppia

0,5-1 dl salaatinkastiketta

täyte:

4 kpl ananasrenkaita

2 rkl auringonkukan siemeniä

0,5 dl aurinkokuivattua tomaattia

1 kpl punasipulia

1 kpl maustekurkku

4x3x4 cm pala basilikatofua

2 rkl kuorimattomia seesaminsiemeniä

Pitsapohja:lisää veteen suola sekä kolmasosa jauhoista, joihin kuivahiiva on sekoitettu, lisää oliiviöljy ja loppuja jauhoja sen verran että taikina on helppo leipoa.

Leivo taikina pellille leivinpaperin päälle melko ohueksi, levitä ketsuppia tasaisesti pohjalle.

Täytä pitsalle täytteet halutun kokoisiksi pilkottuina sekä halutussa järjestyksessä, levitä päälle vielä reilusti salaatinkastiketta.

Paista noin 10-15 minuuttia 275 asteessa.

Photobucket