(4 annosta- 45 minuuttia)

täyte:

1,5 dl soijapaloja tai -suikaleita

2 dl vettä

2 rkl soijakastiketta

3 dl pakastevihanneksia

ruokaöljyä paistamiseen

1 tl mustapippurirouhetta

2 tl rakuunaa

tomaattikastike:

2 dl vettä

3 rkl ketsuppia

2 rkl vehnäjauhoja

maitokastike:

2 dl soijamaitoa

2 rkl vehnäjauhoja

2 rkl oluthiivahiutaleita

lasagnelevyjä

Täyte: Keitä soijapaloja soijakastikkeella maustetussa vedessä, kunnes vesi on imeytynyt niihin. Lisää vihannekset ja öljyä. Paista hieman. Lisää mausteet.

Tomaattikastike: vispaa ainekset kylmässä kattilassa sekaisin. Kiehauta, kunnes sakenee hieman kastikkeeksi

Maitokastike: sekoitta kylmä maito ja jauhot kattilassa. Kiehauta, kunnes sakenee. Lisää sekaan oluthiivahiutaleet.

Täytä vuoka: pohjalle tomaattikastiketta, lasagnelevyjä, täytettä, tomaattikastikkeen loput, levyjä, täytettä, maitokastiketta, levyjä, loppu maitokastike. Peitä levyt kokonaan kastikkeella, ettei ne kuivu uunissa

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Photobucket